Luoksetulokurssi

Luoksetulokurssilla opetetaan koirille takuuvarma luoksetulo. Koirasi tulee välittömästi kun kutsut sitä, ensimmäisellä kutsulla, huolimatta siitä mitä se on tekemässä. Luoksetulo toimii kun koirasi on kaukana sinusta, se leikkii muiden koirien kanssa, jahtaa jäniksiä, tervehtii ihmisiä tai puuhailee jotain muuta mielenkiintoista.

Luoksetulon ollessa varma, pystyt pitämään koirasi enemmän vapaana. Voitte yhdessä nauttia rentouttavasta ulkoilusta kun sinun ei tarvitse jänniittää tuleeko se tarpeen vaatiessa takaisin. Koirasi saa paljon enemmän liikuntaa kun se saa juosta vapaana. Se saa vapaasti haistella mielenkiintoisia hajuja, kirmata innoissaan toisten koirien kanssa, kiipeillä kivillä ja kallioilla ja nauttia elämästään turvallisesti.

Kaikki varmasti tietävät miten turhauttavaa on kutsua koiraa, joka “viisveisaa” kutsuista ja jatkaa omia touhujaan. Harjoittelemalla saat takuuvarman luoksetulon, jossa koirasi ei mieti, eikä päätä tuleeko se luoksesi, vaan se tulee.

Kurssilla opit miten harjoittelet koirallesi takuuvarman “hätäluoksetulon”, eli se ei ole arkipäivän luoksetulo, jota koirasi kuulee monta kertaa päivässä, vaan se on luoksetulo joka toimii kun sitä todella tarvitsee. Se on koirasi turvallisuuden ja sinun mielenrauhasi vuoksi!

Kurssin hinta on 45€.

 

Ilmoittautumiset: Paula Speer 0400-521478, paula@koiranomi.net tai paula.speer@parnet.fi